DinoPůjčka – Nová nebankovní půjčka v Česku s vyplacením ihned na účet

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Pokud si chcete v současné době půjčit peníze, zejména menší částku, můžete snadno narazit. V souvislosti se změnou legislativy od 1. 12. 2016 je totiž získání půjčky výrazně složitější a zdlouhavější než dříve. Poskytovatelé i tzv. mikropůjček (tedy těch do 5000 Kč) totiž musí nově prověřovat velmi důkladně každého žadatele. Schvalovatelnost žádostí tak postupně klesá. DinoPůjčka.cz však slibuje jednu z nejvyšších na trhu. Jaká je realita?

DinoPůjčka.cz je rychlá nebankovní půjčka

Max. výše půjčky 4500 Kč
Max. doba splatnosti 30 dnů
RPSN již od 0 % (první půjčku je možné získat i zdarma)
Rychlost vyřízení během 5 minut
Vyplacení peněz do 15 minut na účet (ve všední dny)

Co musí splňovat žadatel o úvěr?

Malá půjčka, která vás „nesežere“ na úrocích

DinoPůjčka.cz je nová nebankovní mikropůjčka, fungující jako tzv. agregátor dostupných nabídek a poptávek. Ač to může znít komplikovaně, je to velmi jednoduché. Zájemce o půjčku vyplní 100% nezávaznou online poptávku, jde to online a zabere to zhruba 5 minut (celý proces má jen 4 krátké kroky), následně je mu automaticky nabídnuta nejvýhodnější půjčka u smluvní společnosti, která navíc celou žádost už předschválí. Následné vyřízení je pak o to rychlejší. V celém systému jsou pak zapojeny výhradně známé a dobře prověřené společnosti (žádné fyzické osoby a žádné podvody!), které nejspíš znáte z televize.

Nejschvalovanější půjčka před výplatou na trhu

Výhodou popsaného fungování celého systému je nejvyšší schvalovatelnost žádostí, jedinou poptávkou totiž (zcela diskrétně!) oslovíte všechny společnosti najednou, čímž samozřejmě jednak ušetříte čas, zejména ale tím zvýšíte šanci na schválení, poskytovatelé totiž mezi sebou „soutěží“ v nabídkách. DinoPůjčka.cz tak bezesporu patří mezi nejvíce schvalované nebankovní půjčky v Česku. Každý měsíc pomáhá zprostředkovat tisíce žádostí o půjčku.

První půjčka zcela zdarma?

V systému DinoPůjčka.cz jsou zapojeny i společnosti, které nabízí svou první půjčku zcela zdarma (zaplatíte tedy stejnou částkou, jakou si půjčíte, neplatíte přitom žádné poplatky ani úroky). Pokud vám systém doporučí některou z těchto společností, můžete svůj první úvěr získat také zcela zdarma, stačí půjčenou částku včas splatit. I řada dalších poskytovatelů čas od času nabízí zajímavé promo akce, o nich vás pak již budou informovat přímo.

  • DinoPůjčka – Nová nebankovní půjčka v Česku s vyplacením ihned na účet
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout