Půjčka bez doložení příjmu

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Hledáte půjčky bez doložení příjmu? Pak jste již nejspíš poznali, že na českém nebankovním trhu je takových půjček víc než dost. Jedná se o jednu z nejčastěji hledaných kategorií a poskytovatelé jdou svou nabídkou těmto požadavkům naproti. Čím větší je nabídka půjček, tím složitější však může být se zorientovat. Připravili jsme proto krátké srovnání nejlepších půjček bez doložení příjmu.

Půjčky bez doložení příjmu

Jaké jsou hlavní výhody těchto půjček?

  • Žadatel nemusí dokládat svůj finanční příjem (nejčastěji výpisem z účtu apod.).
  • Poskytovatel půjčky bez doložení příjmu nevolá do zaměstnání kvůli ověřování
  • Díky minimu papírování kolem žádosti je sjednání a vyřízení mnohem rychlejší

Nevýhody se však také najdou:

  • Půjčky bez doložení finančního příjmu jsou obvykle pouze na menší částky
  • Vyšší riziko si poskytovatel půjčky může kompenzovat vyšší úrokovou sazbou
  • U velkých půjček bez doložení příjmu bývá běžné ručení nemovitostí

Nejlepší půjčka bez doložení příjmu

V závislosti na výši poptávané půjčky se mohou žebříčky nejlepších půjček v této kategorii snadno měnit. S přihlédnutím k dalším podstatným parametrům, zejména tedy výši RPSN, recenzím a zkušenostem zákazníků a celkové schvalovatelnosti vám však doporučujeme následující půjčky.

Půjčka 3000 Kč bez doložení příjmu

Pokud potřebujete půjčit 3000 Kč, je ideální volbou půjčka Click Credit půjčka, za kterou stojí dobře známá společnost Home Credit. Tato půjčka pravidelně vítězí ve srovnávacích testech výhodnosti a férovosti. Kupříkladu zmíněné 3000 Kč můžete získat pouze za 99 Kč na 30 dní, což je skutečně nebývale výhodná nabídka. Nevýhodou však bývá nutnost mít v pořádku registry a dostatečný příjem, Click Credit půjčka má obecně trochu nižší schvalovatelnost. Pokud na ni ale dosáhnete, není co řešit.

4500 Kč bez doložení příjmu

Pokud hledáte víc, tedy třeba půjčku 4000 Kč a naopak nemáte registry v pořádku, je dobrou alternativou půjčka IQpůjčka. Poskytovatel půjčky funguje jako agregátor poptávek a nabídek a díky tomu má společnost IQpůjčka nejvyšší schvalovatelnost žádostí. Splatnost půjčky je standardní, do 30 dní. Vše lze sjednat online, bez nutnosti někam chodit či volat. Půjčka je samozřejmě bez doložení příjmu a bez ručitele.

Home Credit

Home Credit ještě jednou, tentokrát nabízí půjčku 250 000 Kč bez doložení příjmu a bez ručitele. Home Credit patří mezi největší nebankovní poskytovatele v Česku, má velkou historii a žadateli tedy v případě řádného splácení nehrozí žádné riziko.

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout