Půjčka v hotovosti, aneb kde vám půjčí hotově „na ruku“?

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Půjčka v hotovosti je velmi oblíbená a žádaná, její hlavní výhodou je rychlost vyřízení a předání peněz „na ruku“. Nepotřebujete tak vlastní bankovní účet a vše obvykle zvládnete vyřídit během jedné osobní návštěvy pobočky daného poskytovatele, anebo vám budou peníze doručeny v hotovosti až k vám domů. Jaká je ale nabídka nebankovních půjček v hotovosti a podle čeho vybírat?

Půjčka v hotovosti Praha

Pokud jste z Prahy, může být pro vás atraktivní nabídka Tommy Stachi půjčky. Právě tato společnost totiž nabízí až 100 000 Kč v hotovosti do 20 minut na své pobočce v Praze. Nepotřebujete ručitele a nejsou kontrolovány registry dlužníků. Nevýhodou však je vyšší úrok a nižší schvalovatelnost žádostí.

Půjčka v hotovosti až domů

Preferujete-li nabídku půjček na ruku až domů, je nabídka ještě o něco bohatší. Dobře známá Ferratum půjčka nabízí krom půjčky na účet také vyplacení půjčky formou poštovní složenky, peníze si v takovém případě vyzvednete na poště. Nový zákazník takto může získat až 3000 Kč na 30 dní zcela zdarma.

Hotovostní půjčka od Providentu

Provident má širokou síť proškolených poradců a peníze v hotovosti nabízí na ruku až domů. Na základě online žádosti o půjčku (až 80 000 Kč) vás zkontaktuje obchodní zástupce a dojedná si s vámi osobní schůzku. Při té vám nejen vysvětlí vše podstatné, ale zároveň předá peníze. Provident půjčka patří mezi dobře prověřené nebankovní půjčky, nemusíte se tedy obávat žádných rizik. Důležité je pouze řádně splácet, díky dlouhé době splatnosti však lze výši jednotlivých splátek dost výrazně snižít až na velmi přijatelné částky.

Peníze v hotovosti kdekoliv v ČR

SMART půjčka patří mezi dobře známé a prověřené produkty. Bez kontroly registru a bez ručitele je možné získat až 50 000 Kč hotově kdekoliv v ČR. Půjčka SMART je neúčelová a získané prostředky tak lze využít na cokoliv potřebujete. Vyhnete se navíc složitému papírování. Vše funguje obdobně, jako u Providentu. Na základě vyplněné online žádosti o půjčku budete kontaktování obchodním zástupcem a peníze vám budou doručeny ve sjednaný den až domů.

  • Půjčka v hotovosti, aneb kde vám půjčí hotově „na ruku“?
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout