Aktuální přehled spolehlivých nebankovních půjček bez registru

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Nabídka nebankovních půjček bez registru je naštěstí poměrně bohatá a třebaže je tento typ půjček omezen pouze na nebankovní sektor, je z čeho vybírat. Připravili jsme proto aktuální přehled těchto produktů. Hledáte-li rychlou půjčku bez kontroly registru dlužníků (SOLUS apod.), možná si vyberte právě zde.

Spolehlivé půjčky bez registru

Jaké jsou výhody a nevýhody půjček bez kontroly registru dlužníků?

  • Vyšší dostupnost a nadprůměrná schvalovatelnost žádostí (kolem 70 %)
  • Benevolentnější požadavky na klienta, který žádá o půjčku (často stačí OP)
  • Celý proces vyřízení bývá rychlejší, odpadá mezikrok týkající se prověření registru

Nedostatky však také nemůžeme a nechceme zamlčet:

  • Vyšší riziko podvodné nabídky nebo neseriózního poskytovatele
  • Úroková sazba bývá vyšší, půjčka je dražší (kompenzace rizika poskytovatelem)

Velká půjčka na cokoliv bez registrů

123pujcka je stálicí mezi půjčkami bez kontroly registru, funguje jako agregátor a umožňuje jedinou nezávaznou poptávkou oslovit více prověřených společností najednou. Díky tomu má bezkonkurenčně vysokou průchodnost žádostí – skoro 90 %. Výhodou je, že půjčka je na cokoliv a není tedy nutné s žádostí dokládat záměr. Při poptávce větší částky však bude nejspíš nezbytné doložit finanční příjem. Výše nabízené částky a volitelné doby splatnosti vyhoví různým potřebám a životním situacím. 123půjčka tak může být zajímavou volbou.

BB půjčka nabízí první půjčku zadarmo

Také půjčka od BB Finance Czech s.r.o. nekontroluje registry dlužníků. Pro nové zákazníky je navíc zdarma. V časově omezené nabídce je možné získat půjčku až 5000 Kč na 30 dní bez úroků a poplatků. BB Půjčka působí na trhu již více jak 6 let a je prověřena desítkami tisíc zákazníků, proto ji doporučíme i našem přehledu. Výhodná je ale spíše na menší částky, ty vyšší už vyjdou poměrně draho – dobře tedy počítejte! Schvalovatelnost je nadprůměrná.

50 000 Kč jen za 2 850 Kč měsíčně

Také Pronto půjčka si zaslouží naše doporučení, cílí na podobné klienty jako výše zmíněná BB půjčka (jak výší nabízené částky, tak dobou splatnosti). Obě uvedené půjčky jsou v tomto srovnatelné. Pronto půjčka je však výrazně levnější, avšak zase dost zaostává procentem schválených žádostí (v tomto směru patří k podprůměru). Rozhodnutí je tedy na vašem uvážení. Nabídka půjčky 50 000 Kč s dobou splatnosti 24 měsíců a měsíční splátkou 2850 Kč je jistě zajímavá.

  • Aktuální přehled spolehlivých nebankovních půjček bez registru
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout