Experty i klienty nejlépe hodnocenou online půjčkou je 123půjčka

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Nezávislý diskusní portál Půjčku.cz, který umožňuje návštěvníkům sdílet své zkušenosti s jednotlivými poskytovateli bankovních a nebankovních půjček, pravidelně sestavuje žebříček nejlépe hodnocených produktů podle hodnocení expertů a klientů. V dubnu 2016 se nejlepší půjčkou stala 123půjčka.

Půjčka až 250 000 Kč bez kontroly registru

123půjčka boduje u klientů i odborné veřejnosti zejména svou vysokou dostupností, kterou vysoce převyšuje naprostou většinu nebankovních půjček ostatních poskytovatelů. Půjčku je možné získat bez kontroly registru dlužníků SOLUS a také bez potřeby ručitele či hmotné zástavy. Doložení finančního příjmu není nezbytné úplně vždy, záleží na vyhodnocení bonity daného žadatele. Půjčka je přitom neúčelová, získané finanční prostředky (až 250 000 Kč) lze tedy použít na cokoliv. 123půjčka se tak skvěle hodí například na nákup automobilu, či vybavení domácnosti. Dlouhá doba splatnosti půjčky – až 84 měsíců – pak umožňuje snížit jednotlivé měsíční splátky na přijatelnou úroveň.

Půjčku.cz nabízí prostor pro sdílení zkušeností

Portál Půjčku.cz je volným prostorem pro návštěvníky, kde mohou bez cenzury sdílet své komentáře, recenze a zkušenosti s jednotlivými poskytovateli půjček. Stačí přitom vyplnit pouze stručný formulář a odeslat jej. Všechny komentáře jsou uveřejněny nejpozději do 48 hodin a nejsou autorsky upravovány. Ať už narazíte na spolehlivou půjčku, nebo nesolidního poskytovatele, obojí můžete na portálu zveřejnit a pomoci tak ostatními s výběrem nejlepší půjčky.

  • Experty i klienty nejlépe hodnocenou online půjčkou je 123půjčka
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout