Malou půjčku od Zaplo už asi znáte, víte ale, že existuje také Zaplo úvěr na větší výdaje a s delší splatností?

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Rychlá půjčka na míru, tak lze charakterizovat nebankovní produkt, za který se vám zaručí společnost Zaplo Finance. Ta spadá pod velkou finanční skupinu 4finance Holding S.A. působící hned v několika zemích světa. To o férovosti, transparentnosti a flexibilitě Zaplo půjčky hodně vypovídá. Prostřednictvím tohoto typu úvěru máte možnost získat peníze rychle a pohodlně přímo z domu. Na tom se do značné míry podepisuje právě online žádost na internetu. Své dluhy budete mít pod naprostou kontrolou a bez nejmenších problémů si je snadno upravíte.

Kolik vám půjčí Zaplo na splátky?

Zaplo na splátky, to je především nenáročné řešení z pohledu jakékoliv administrativy. Na počátku všeho máte možnost využít online kalkulačku. S pomocí ní si spočítáte, kolik peněz přeplatíte při zvolené délce splatnosti. Pak následuje proces zvaný registrace. Vytvoříte si účet, nahrajete všechny potřebné dokumenty a na základě nich bude provedena kontrola, zda jste opravdu dostatečně bonitním klientem. Poté dochází ke schválení vaší odeslané žádosti. Okamžitá výplata peněz na bankovní účet je otázkou minut. Od tohoto okamžiku se můžete pustit do pravidelného splácení. Tato speciální moderní půjčka přes internet vám přináší také předsmluvní informace, takže s dostatečný předstihem si prostudujete vše podstatné. Přesvědčíte o přehlednosti a transparentnosti tohoto nebankovního řešení.

Odpovědi na všechny časté otázky klientů

Je možné prodloužit termín splatnosti?
Ano, u Zaplo půjčky máte možnost takový krok provést skrze váš Zaplo účet. Tento proces je samozřejmě spjat s odpovídajícím poplatkem.
Jak bývá kontrolována solventnost klienta?
Jedním z hlavních kroků je nahlédnutí do registrů dlužníků. Dále je to také prokázání výše pravidelného výdělku.
Co je zapotřebí pro získání Zaplo na splátky?
Minimální věk 18 let, české občanství, bankovní účet vedený v České republice, pravidelný příjem a dobrá splátková historie.

Zaplo půjčka v několika číslech

Na závěr si pojďme uvést příklad, jak může vypadat taková výhodná Zaplo na splátky. Dejme tomu, že máte zájem o maximální dostupnou částku 60 000 Kč. Pokud si splatnost rozložíte na 24 měsíců, domůžete se úrokové sazby 59,60 % a RPSN 78,90 %. Velikost měsíční splátky bude stanovena ve výši 4 334,17 Kč. Dohromady zaplatíte sumu 104 020,08 Kč.

  • Malou půjčku od Zaplo už asi znáte, víte ale, že existuje také Zaplo úvěr na větší výdaje a s delší splatností?
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout