Nejlepší půjčka před výplatou – kde si půjčit pár tisíc s vyplacením ihned na účet?

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

V situaci, kdy vám chybí před výplatou pár tisíc korun, může být právě půjčka před výplatou vhodným řešením vzniklé situace. Samozřejmě, vždy je výhodnější půjčit si v takové situaci třeba u přátel, ale pokud takovou možnost nemáte, můžete využít i nabídek půjček zdarma, které někteří poskytovatelé nabízejí jako promo nabídku. V takové situaci půjčka funguje podobně jako kreditní karta, pokud částku včas splatíte zpět, nezaplatíte navíc ani korunu. Kde si tedy půjčit peníze před výplatou bez obav?

Zaplo.cz

O půjčce Zaplo jsme na tomto blogu již psali (přečíst si například můžete recenzi Zaplo.cz). Jedná o půjčku, která vyniká vysokou schvalovatelností a nabídkou první půjčky až do výše 8000 Kč zdarma, půjčka je navíc bez kontroly registru dlužníků a bez nutnosti dokládat finanční příjem. Zaplo.cz půjčka je velmi dobře hodnocená zákazníky a zaslouží si i naše doporučení. Při opakované půjčce již samozřejmě platíte klasické úroky (které jsou u všech krátkodobých půjček poměrně vysoké), nicméně využití první nabídky půjčky zdarma vás k ničemu dalšímu nezavazuje (nemusíte si tedy u Zaplo půjčovat znovu, pokud nebudete chtít).

Perfect Money

Půjčka Perfect Money je ryze českou nebankovní „půjčkou do výplaty“. Také zde můžete jako nový zákazník získat svou první půjčku bez úroků a poplatků – tedy zdarma. Konkrétně Perfect Money nabízí až 5000 Kč na 30 dní. Schvalovatelnost je však o něco nižší, než v případně půjčky Zaplo. Perfect Money totiž klade na žadatele vyšší nároky při posuzování žádosti. Perfect Money půjčka rovněž vyniká svou rychlostí, nevyžaduje ručitele a není nutné k žádosti dokládat finanční příjem. Co víc, pro získání půjčky není potřeba převádět obligátní 1 Kč na účet poskytovatele za účelem ověření identity žadatele, čímž se celý proces ještě dále zrychluje. Nevýhodou půjčky tak zůstává pouze fakt, že jednotlivé žádosti jsou vyřizovány pouze v pracovní hodiny.

Click Credit

Také o půjčce Click Credit, kterou provozuje dobře známá společnost Home Credit jsme zde již detailně psali – viz Click Credit – konečně první seriózní a skutečně výhodná nebankovní půjčka?. Click Credit je skvělou volbou před výplatou, pokud máte v pořádku registry dlužníků. Pokud ano a pokud nemáte problém s řádným splácením závazku, můžete u Click Credit získat půjčku až do výše 4500 Kč, přičemž za každých půjčených 1000 Kč zaplatíte jen a pouze 33 Kč – ani korunu navíc. Tak například půjčka 3000 Kč vás bude stát pouze 3099 Kč. Doba splatnosti je u půjčky Click Credit pevná a to 30 dní. Úrok má tato půjčka bezkonkurenční – padá až na 48 %, to je hodnota, kterou žádná jiná půjčka před výplatou nenabízí – a ani se jí neblíží. Bohužel, schvalovatelnost žádostí je o něco nižší – Home Credit si důkladně prověřuje, komu peníze opravdu půjčí.

  • Nejlepší půjčka před výplatou – kde si půjčit pár tisíc s vyplacením ihned na účet?
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout