Půjčka ještě dnes! Kde vám půjčí peníze ihned, třeba i o víkendu?

Archivní článek v kategorii v kategorii Půjčky

Určitě se vyplatí, pokud si o půjčku zažádáte s drobným předstihem, ve chvíli kdy vám docházejí peníze a víte, že tzv. „nevyjdete“. Nedostanete se tak pod tlak a máte více času si porovnat nabídky jednotlivých společností. Co ale dělat v situaci, kdy potřebujete peníze opravdu ještě dnes? Je vůbec možné získat půjčku v ten samý den? Není to snadné, ale možnosti jsou…

Půjčka ještě dnes

Většina společností slibuje, že vám peníze pošle ihned na účet. Některé to opravdu udělají, ale ne vždy je to pravda, často nejprve musíte poslat 1 Kč na účet poskytovatele půjčky za účelem ověření vlastnictví bankovního účtu, což situaci samozřejmě zdrží. Občas je také nutné nejprve podepsat smlouvu, obvykle jen elektronickou, ale i to může prodloužit žádost. Někteří poskytovatelé také nevyhodnocují žádosti automaticky, ale „ručně“ a to třeba ještě jen v pracovní dny a hodiny.

Jak urychlit žádost o půjčku

Postupujte podle tohoto seznamu:

  • Ujasněte si předem, kolik přesně a na jak dlouho potřebujete půjčit
  • Ofoťte si mobilem (kvalitním!) občanský průkaz a druhý průkaz s fotografií
  • Připravte si všechny potřebné informace o vás a vašich příjmech
  • Nachystejte si také číslo bankovního účtu
  • Buďte na e-mailu a telefonu – budete kontaktováni, tak budťe dostupní, abyste mohli reagovat na zákaznický servis a zbytečně tak celý proces nezdrželi

Hotovostní půjčka i o víkendu

SMART půjčka

SMART půjčka je poskytována již více jak 13 let společnost JET Money s.r.o. Jedná se o hotovostní půjčku, kterou vám doručí obchodní zástupce až k vám domů – a to v hotovosti. Nepotřebujete tedy bankovní účet. Nemusíte tedy – logicky – převádět 1 Kč na účet poskytovatele kvůli ověření. Půjčka SMART je bez kontroly registru dlužníků a má vysokou schvalovatelnost. K vyřízení potřebujete pouze OP a druhý doklad totožnosti. Peníze vám budou doručeny i o víkendu!

Zaplo.cz

Zaplo půjčka účet vyžaduje a je nutné převést 1 Kč na účet, výhodou ale je, že Zaplo má bankovní účty u všech velkých bank a převody v rámci banky jsou dílem okamžiku. Celý proces se tedy tímto zásadně pozdržet nemusí. Zaplo nabízí první půjčku až 8000 Kč na 30 dní zdarma, což je největší výhoda této rychlé nebankovní půjčky, stejně jako celkově nadprůměrná schvalovatelnost žádostí a skvělé zkušenosti žadatelů. Zaplo si tedy rozhodně zaslouží naše doporučení.

IQ půjčka

IQ půjčka agreguje nabídky od více poskytovatelů půjček, jednou žádostí jich tak hromadně oslovíte více najednou, díky čemuž je vyřízení žádosti rychlejší a zároveň vysoce roste pravděpodobnost schválení. Peníze jsou převedeny ihned na bankovní účet a nejsou kontrolovány registry. V závislosti na zvoleném poskytovateli půjčky nemusí být nezbytné převádět 1 Kč na účet. IQ půjčka patří mezi nejschvalovanější nebankovní půjčky v ČR!

  • Půjčka ještě dnes! Kde vám půjčí peníze ihned, třeba i o víkendu?
  • Autor článku:
  • Publikováno: 1. 5. 2019
  • Kategorie: Půjčky
  • Štítky:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…

Další užitečné články, které byste neměli minout